Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΧΡΗΜΑ
Φίλες και φίλοι καλό σας απόγευμα...
Σήμερα θα ήθελα να σχολιάσω ένα θέμα που έχει σχέση με το χρήμα καθώς επίσης
και με την απόκτησή του....
Πρώτα ,απ όλα δεν αντιλέγω..ότι σίγουρα το χρήμα είναι ένα από τα βασικά εφόδια επιβίωσης του ατόμου...αλλά όχι το βασικότερο..διότι αν δεν έχεις την υγεία σου...και δισεκατομμύρια να έχεις
την υγεία σου δεν την φτιάχνεις...
Συνακόλουθα, θα ήθελα να πω...ότι πρέπει να καταλάβουν κάποια άτομα..τα οποία από πολύ μικρή ηλικία έχουν στο νου τους "πως θα βγάλω πολλά χρήματα ? " ή τι να κάνω ώστε να τους τα πάρω ?"
χωρίς να σκέφτονται..ότι στη ζωή δεν ε3αγοράζονται όλα με το χρήμα..και χωρίς  καν να διανοηθούν.. ότι έτσι πέφτουν στα μάτια των άλλων..αποδεικνύουν  ότι διακατέχονται από πολύ χαμηλή ηθική..και χαμηλή εκπαίδευση ...με αποτέλεσμα ? να φτάνουν να πουλάνε  το ίδιο τους το σώμα είτε σε3ουαλικά,είτε σε όργανα..είτε να πλέκονται σε βρώμικα παιχνίδια εις βάρος άλλων..είτε να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα μέσα από τα ναρκωτικά..
Κλείνοντας ,αυτό που θα ήθελα να συμβουλεύσω  να μην φτάσουμε στο σημείο να πουλήσουμε και την ίδια μας την ψυχή γι' αυτά τα απλά χαρτονομίσματα..και να θυμηθούμε την φράση που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι νους υγιής εν σώματι υγιεί γιατί αυτό έχει ουσία και θα πρέπει να μας καθοδηγεί σωστά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου